Goedbetaald, veel vakantie, maar de kinderen zijn zo verwend dat niemand hun nanny wil worden

0
6

Goedbetaald, veel vakantie, maar de kinderen zijn zo verwend dat niemand hun nanny wil worden

De laatste zes maanden zagen ze al drie nanny’s vertrekken omdat hun kinderen zo lastig zijn, dus stelde een Brits koppel nu een advertentie op waarin de taak duidelijk wordt uitgelegd. Ondanks een mooi salaris en genoeg vakantiedagen, hebben de ouders nog niemand gevonden. Misschien zit het lijstje met eisen van de kinderen daar voor iets tussen.

“Onze vorige nanny heeft ons verlaten door het uitdagende gedrag van onze kinderen en omdat ze gewoon niet met haar overeenkwamen. Dus, om zeker te zijn dat we iemand perfect vinden, hebben we beslist om de kinderen te laten vertellen wat ze precies wilden. Dit is wat ze bedachten”, begint het koppel uit het Britse Leicester een zoekertje op de website Childare.co.uk:

“1. We willen voetbal en andere dingen met hen spelen.

2. We willen dat ze Fortnite en FIFA met ons spelen.

3. We willen dat ze leuk zijn en geen enkele regel hebben en we willen zo lang opblijven als we willen.

4. We willen elke dag taarten bakken en altijd pizza als avondeten.

Lees ook  Baby met extreem zeldzame ziekte heeft onkambaar haar en lijkt hierdoor op Einstein

5. We willen dat ze nooit boos zijn op ons.

6. Ze moeten al ons huiswerk maken en we willen geen enkel klusje doen.”

De kinderen laten ook nog optekenen: “Als ze lief zijn tegen ons, beloven we dat we niet stout zullen zijn of hen beetnemen en dat we altijd lief gaan zijn. Maar als ze roepen naar ons of gemeen zijn, dan gaan we stout zijn en boos worden.”

Oké, dat zijn waarschijnlijk eisen die veel zeven- en negenjarigen zouden verzinnen als ze carte blanche kregen. Maar geen weldenkende volwassene zou die serieus nemen, toch? En dit is gewoon een grapje, niet? Als we de daaropvolgende zin in de advertentie moeten geloven, is het de ouders wel degelijk menens: “We weten dat kinderen laten doen wat ze willen geen traditionele manier van opvoeden is, maar we zouden veel liever hebben dat ze gelukkig en tevreden zijn terwijl we weg zijn.”

Veel hoger loon dan gemiddeld

Lees ook  Dít is waar Harry en Meghan zo om moesten lachen op hun trouwfoto

De 34-jarige vrouw en haar man leggen uit dat ze vaak van huis zijn voor hun werk. “We hebben zulke zware carrières dat we alleen om de twee weken in het weekend thuis zijn, en een van ons is drie avonden in de week thuis, dus we hebben gewoon een toegewijde en open-minded nanny nodig die aan de noden van onze kinderen kan voldoen terwijl wij er niet zijn. Hoewel we weten dat onze kinderen een beetje veeleisend zijn, zijn het echt wel leuke kinderen als je ze leert kennen en we hopen dat we iemand vinden die hun verzoeken kan vervullen.”

De nieuwe kinderoppas moet 48 uur per week werken, maar krijgt daar wel ruim 82.000 euro per jaar voor – een pak meer dan het gemiddelde loon van 22.000 euro voor zo’n job in het Verenigd Koninkrijk – , een apart deel van het huis met een eigen slaapkamer en badkamer, en 28 vakantiedagen plus feestdagen. Toch heeft het koppel nog niemand gevonden.

 

Bron:nieuwsblad.be

DELEN