Timtation vader van een 4-jarig jongetje?

0
22

Temptation Island is al een tijdje van de buis, maar de juicy verhalen over deelnemer Tim Wauters blijven maar komen. In het laatste nieuws: hij zou een zoontje van vier jaar hebben.

Sprekend zijn vader

Flair schrijft dat het Belgische blad TV Familie van verschillende insiders heeft vernomen dat Tim vader is, maar geen contact heeft met zijn zoon. “Hij heeft het kind niet erkend en kijkt er niet naar om. De jongedame en haar zoon wonen bij mij in de buurt, en de jongen lijkt sprekend op Tim. Tim heeft effectief een relatie met haar gehad, maar sinds haar zwangerschap is er geen enkel contact meer tussen hen.”

Lees ook  Heftig: de baby van Joni werd twee keer geboren

De geruchten kwamen ook bij Tim terecht en hij wist niet hoe snel hij moest reageren: “Ik weet om welke dame het gaat en het enige wat ik kan zeggen, is dat dit een pure leugen is. Ik heb geen kind.”

Financiële problemen

“Sinds hij aan Temptation Island heeft meegedaan, krijgt hij niet alleen heel wat bagger over zich heen, er zijn ook mensen die op de één of andere manier van zijn bekendheid willen profiteren. Wel, dit verhaal hoort in dat verdachte sfeertje thuis”, laat een vriend van Tim weten.

Lees ook  Lezers getuigen dat ze nog nooit seks hadden: “Ik ben 35 en heb nog nooit een jongen gekust”

“De jongedame die zogezegd een kind van Tim heeft, zit in financiële problemen. En ze hoopt waarschijnlijk dat Tim nu haar goudhaantje zal zijn en heeft daarom dat gerucht verspreid. Maar de waarheid is: ze weet niet wie de vader van haar kind is.”

Bron:grazia.nl

DELEN