Ze trouwt met haar terminaal zieke vriend, hij verandert dan zijn dieet en geneest van kanker

0
7

Rob en Amanda hebben elkaar in 2011 ontmoet in het Cosmopolitan Hotel in Las Vegas, het hotel waar ze beiden werkten. Hij was een barman, zij was een serveerster, zo schrijft Liftable.

Ze werden bijna meteen verliefd, ze waren perfect voor elkaar. Maar in 2012, een paar maanden nadat ze elkaar hadden ontmoet, werd hun relatie zwaar op de proef gesteld. Rob voelde zich niet goed, hij verloor veel gewicht en leed aan hevige buikpijn. Binnen een jaar had hij ongeveer 30 kg verloren.

Rob en Amanda hadden zich tot verschillende artsen gewend, maar niemand kon de oorzaak van het probleem begrijpen. Toen besloot een chirurg om een kijkoperatie uit te voeren en het vonnis was vreselijk.

Geplaatst door Amanda Mu Moo op vrijdag 21 augustus 2015

In 2012, op 43-jarige leeftijd, diagnosticeerden artsen darmkanker in de vierde fase bij Rob. De kanker was al over het hele lichaam verspreid, en er was niet veel dat kon worden gedaan, zo meldt de Daily Mail.

Lees ook  Gozer heeft uit het verkeerde potje gesnoept en gaat helemaal los op festival

Diezelfde avond begreep Rob dat er geen tijd te verliezen was. Hij vroeg Amanda om met hem te trouwen. En haar antwoord was: “Ja!”

Geplaatst door Amanda Mu Moo op maandag 25 mei 2015

Twee dagen later begon Rob met zijn chemotherapie, maar de eerste cyclus vertoonde geen tekenen van verbetering. In plaats van door te gaan met radiotherapie en chemotherapie, besloten hij en zijn vrouw om een “alternatieve remedie” te proberen.

Beiden hebben hun levensstijl veranderd en begonnen met een veganistisch dieet. Amanda, 39, was al vegetariër. De artsen dachten dat ze gek waren, maar in slechts drie weken tijd was de tumor van Rob met 80% verminderd, zo schrijft de Daily Mail.

In december 2014 was de kanker volledig verdwenen. Vandaag viert Rob zijn 5 jaar zonder kanker – de artsen kunnen niet geloven dat dit kon.

Geplaatst door Amanda Mu Moo op zaterdag 16 mei 2015

Na het wonderbaarlijke herstel van Rob besloot het echtpaar een gezin te stichten. Waarschijnlijk zou dit vanwege de radiotherapie heel moeilijk gaan worden om kinderen op een natuurlijke manier te verwekken. Daarom namen ze hun toevlucht tot in-vitrofertilisatie.

Lees ook  Dokter schakelt beademingsapparaat op 22-jarige uit: dan beweegt er iets onder de deken

Na een miskraam ontdekte Amanda toen ook dat ze op een tweeling aan het wachten was. De kinderen werden geboren in 2016 – eindelijk hadden Amanda en Rob het goede einde dat ze verdienden.

Rob vertelde tegen de Daily Mail echter dat hij veganisme absoluut niet wilde promoten als een middel tegen kanker, maar hij kan niet ontkennen dat hij genezen is dankzij deze levensstijl.

Bron:nl.laowl.com

DELEN