Ze werd gebruikt als vechthond en vervolgens achtergelaten, maar nu is ze compleet getransformeerd!

0
8

Het is niet een geheim dat er veel dierenleed op aarde is. De mens heeft nog veel te weinig oog voor de flora en fauna, die we aan het vernielen zijn. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden.

Er zijn gelukkig ook altijd nog mensen die hun uiterste best doen om dieren op deze aardbol zo goed mogelijk te helpen. Een goed voorbeeld zijn de medewerkers van de SPCA van Texas. Deze helden deelde laatst nog een verhaal over een hond die ze hadden gered, schrijft Djurbibeln.

Het arme dier was gebruikt in hondengevechten. Iets wat hartstikke illegaal is, maar tot onze grote spijt toch nog voorkomt. De zielige hond was uitgehongerd en ontzettend zwak. Ze was aan een ketting achtergelaten en had hoognodig voedsel en drinken nodig.

De viervoeter was zo zwak, dat ze nauwelijks kon opstaan. Daarom kwamen de dierenartsen ter plekke, om de hond te helpen. Naast de ondervoeding en uitdroging, leidde de hond ook aan hevige infecties. Ze gingen meteen aan de slag en in de dierenkliniek kreeg de hond drinken, eten en een bloedtransfusie.

De hond werd vernoemd naar de beroemde artiest Gwen Stefani. Na behandelingen, rust en liefde begon de hond beter te worden. Ze kon eindelijk haar kop op tillen en te kwispelen met haar start. De hond had inmiddels wel door, dat ze nooit meer zou hoeven te leiden zoals ze geleden had.

Gwen transformeerde naar een energieke en vrolijke hond. Ze houdt ervan om lekker rond te rennen. Ze is omringt door mensen die van haar houden en die met haar spelen.

Bron:nl.laowl.com

Lees ook  Jonge vrouw merkt ruzie op bij de buren. Ze wil gaan helpen, maar dan gaat het gruwelijk mis. Ze wordt levend in brand gestoken
DELEN