Deze 22-jarige juf vliegt 9 maanden in de cel na vunzigheid met student (foto’s)

0
8

De 22-jarige Taylor Boncal gaf tot voor kort les op de Conard High School in West Hartford, Connecticut. Onlangs werd ze met onmiddellijke ingang ontslagen nadat ontdekt werd dat ze de lakens deelde met een 18-jarige student. Na nader onderzoek bleek dat Taylor een vaste relatie had met de student in kwestie en dat het koppeltje zelfs stapelverliefd was.

Lees ook  Waarom iedereen het over prinses Charlotte heeft

Eén van haar andere studenten ontdekte de relatie en gaf het aan bij de directie. Taylor werd vervolgens onmiddellijk ontslagen en er hangt haar nu ook een celstraf boven het hoofd van 9 maanden en een boete van 10.000 euro:

Lees ook  Papa is verward over losse tegel in kast van dochtertje – dan beseft hij dat het sleutel is tot verborgen geheim van het huis.

DELEN