Dit zijn dus de verleidsters van Temptation Island VIPS:

0
12

De deelnemers van Temptation Island VIPS zijn bekend. Ruud en Rowena van het programma Utopia, Niels en Rosanna van Temptation Island 2017 en Donny en Amijé van De Roelvinkjes maken hun opwachting in het programma. In eerste instantie zouden voor Temptation Island VIPS vier bekende Nederlandse koppels naar Mexico afreizen om zich aan “de ultieme relatietest” te wagen. De programmamakers hebben er later echter voor gekozen om ook een onbekend stel mee te laten doen: Stefano en Gelina. Je moet wat als alle “BN-ers” niet willen. Je ziet ze allemaal in onderstaande video

Lees ook  Gefrustreerde Fortniter krijgt er flink van langs in een opmerking van ABN AMRO:

Maar wie zijn dan de verleidsters? Daar zijn alleen maar geruchten en roddels over maar sommige zijn er zeker van. Deze dame is er één van en wellicht deze dame ook, dat gaat leuk worden!

Lees ook  De echtgenoot plant duizend bomen om de overleden vrouw te eren: 17 jaar later toont de luchtfoto zijn ware motief

DELEN