Glennis doet mee aan America’s Got Talent

0
7

De Amerikaanse droom van Glennis Grace lijkt weer een stapje dichterbij. De zangeres doet mee aan de hitshow America’s Got Talent.

Glennis Grace wil het maken in Amerika.

De auditieronde, waar ze in het diepste geheim aan heeft meegedaan, is inmiddels achter de rug. Dat vertelde ze vanochtend in de radioshow van Edwin Evers op Radio 538. Of ze door is, mag Glennis nog niet verklappen. ,,Maar als ik door ben, moet ik elke week in Amerika zijn.”

Haar internationale management bracht de video waarin Glennis Whitney Houstons Run to you zingt  (zie hieronder) onder de aandacht bij de producent van America’s Got Talent. Die was zo onder de indruk, dat de Nederlandse zangeres werd uitgenodigd om auditie te komen doen voor de jury: Spice Girl Mel B, model en presentatrice Heidi Klum, comedian Howie Mandel en sterproducer  Simon Cowell.

Lees ook  Nederlandse marine laat zien wat ze in huis hebben als piraten Duits schip overnemen

Glennis’ versie van Run to you bracht haar al meer goeds. Het filmpje ging een jaar geleden viral, werd geliked door Nicki Minaj (81 miljoen volgers op Instagram) en werd door (Amerikaanse) media opgepikt. Ze werd daarop geboekt voor een optreden in de E Spot Lounge in Los Angeles. ,,Alles kwam samen. Dit nummer heeft Whitney zelf nooit live gezongen. Het was vijf jaar na haar dood. Bij mij kwamen er emoties los. Wat dacht je, zij is de reden dat ik ben gaan zingen”, zei de zangeres daar destijds over.

Lees ook  Stelletje vraagt aan het internet om hun foto’s te bewerken

Het dertiende seizoen van America’s Got Talent begint op 29 mei in de Verenigde Staten. Of Glennis meteen in de eerste aflevering te zien is, is nog niet duidelijk. Naar verwachting worden er binnenkort wat beelden vrijgegeven van haar auditie.

Bron:ad.nl

DELEN