Ze zijn af! Het nieuwe achterwerk van Rosanna zit erop en wij mogen het resultaat aanschouwen:

0
9

Rosanna uit Temptation Island 2017 kennen we allemaal nog wel. Maar sindsdien heeft zo ook niet bepaald stil gezeten, ze heeft meer stil gelegen. Ze heeft namelijk een aantal bezoekjes gepleegd aan de plastisch chirurg en heeft nu eigenlijk een totaal ander uiterlijk. Niets is namelijk onaagetast gebleven, je moet het maar willen! We konden eerder al meekijken naar alle operaties die Rosanna onderging. Maar we willen natuurlijk resultaat zien!

Lees ook  Fajah wil je graag een bedgeheim vertellen:

Oud Temptation Island deeleneemster Rosanna Voorwald plaatst op social media foto’s van haar ‘nieuwe’ billen. Aan Telegraaf VNDG vertelt ze hoe ze omgaat met alle negatieve reacties. En natuurlijk wat kiekjes:

Lees ook  Ouch! Deze kerel toont ons waarom je altijd zonnecrème moet gebruiken (video)

DELEN