Internet in de ban van knappe cellist op royal wedding

0
8

Menig kijker had vandaag een paar uur lang kippenvel tijdens het kijken naar de royal wedding. Het moment dat bruid Meghan naar het altaar werd gebracht door prins Charles in haar fantastische jurk, de bruidskinderen die één voor één de show stalen en het moment dat prins Harry en Meghan elkaar het ja-woord gaven waren slechts een paar van de kippenvel-momenten. Nog iets waar velen het over hebben: ‘Wie is de knappe cellist die tijdens de royal wedding speelde?!’

Hottie

De muzikant is niemand minder dan de 19-jarige Sheku Kanneh-Mason uit Engeland die uitgekozen is door het bruidspaar zelf om te spelen tijdens de bruiloft. De cellist maakte geschiedenis toen hij in 2016 als eerste black winnaar ooit werd uitgeroepen tijdens de BBC Young Musician wedstrijd.

Lees ook  Het hilarische moment dat bijna niemand zag tijdens de royal wedding

Prins Harry himself hoorde de jongeman spelen tijdens een concert in Londen en besloot de jonge muzikant de eer te geven te spelen tijdens de royal wedding. Naast het feit dat Sheku fantastisch speelde en menig kijker hoogstwaarschijnlijk aan het huilen maakte, konden velen er niet over uit hoe ontzettend knap hij is. Het internet werd dan ook binnen no time helemaal wild na het zien van de muzikant.

Lees ook  Vrouw voedt jarenlang een blinde wasbeer, maar dan verschijnt hij met twee ‘lijfwachten’

Bron:grazia.nl

DELEN