Vanessa klapt uit de school over Temptation Island

0
15

De interviews met Temptation Island kandidaten schieten als paddestoelen uit de grond. Rondom Jeremy en Vanessa, die als enige koppel de relatietest overleefden, bleef het nog redelijk rustig. Toch wil ook Vanessa nog wat kwijt over het verleidingsavontuur en klapt uit de school.

Manipulatie

“Ik heb het enorm onderschat, dat zeker”, vertelt ze aan Tête-À-Tête. “Ik heb in principe geen spijt van mijn deelname, maar het heeft me wel veel stress bezorgd. Dit kwam ook door het vele gemanipuleer in de afleveringen.”

Volgens haar werden de beelden bij het kampvuur erg gemanipuleerd, om de partners in het andere resort aan het twijfelen te brengen. “Bij mezelf merkte ik vooral dat de programmamakers mij een bepaald imago wilden geven. Ik werd neergezet als een dominant type, terwijl ik dat in realiteit niet ben.”

Lees ook  Avicii na maand nog niet begraven: 'Het lijkt simpel, inladen en gaan. Zo is het niet'

Ook merkte ze dat ze erg aan het pushen waren om beeldmateriaal te krijgen van haar en verleider Matthew. “Meerdere keren per dag werd er gevraagd of ik even met hem kon praten of dat hij mijn kamer in mocht komen. Op het moment dat ik één woord tegen Matthew zei, zagen we de camera’s in het resort gelijk naar ons draaien, echt vissend naar spannende beelden.”

Lees ook  Advocaat Patricia Paay: 'Ze wilde dood na lekken seksfilmpje'

Plastische chirurgie

Het is vast niemand ontgaan dat Temptation Island en plastische chirurgie een duidelijke link hebben. Bijna alle deelnemers zijn na het programma onder het mes gegaan. Pommeline en Fabrizio gingen samen naar de cosmetische arts, Mezdi liet zijn neus rechtzetten, Yana en Megan lieten hun lippen opspuiten en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

“Ik krijg ook enorm veel aanbiedingen”, vertelt Vanessa. “Deze aanbiedingen zijn dan voor botoxbehandelingen, borstvergrotingen of bilvergrotingen – dit zou ik dan moeten promoten op Instagram. Als je je lichaam wilt verbouwen, moet je zeker meedoen aan Temptation Island!”

Bron:grazia.nl

DELEN