En dan verpest je hond plots het mooiste moment van je leven

0
5

En dan verpest je hond plots het mooiste moment van je leven

Ze hadden het perfecte moment afgewacht om op hun droomlocatie de foto van hun leven te gaan nemen. Demi Bishop schitterde in haar kleed in de armen van haar kersverse man Luke, toen de camera draaide. Maar “bruidsmeisje” en golden retriever Hazel had andere plannen en ging met alle aandacht lopen.

“Ik vond het zo grappig om Hazel als bloemenmeisje op te tutten voor ons huwelijk, zo paste ze helemaal in onze trouw. Mijn man en ik houden heel veel van dieren en Hazel is ook extra speciaal, omdat ze een assistentiehond is, die mij emotionele ondersteuning geeft. Daarom wilden we haar zeker meenemen naar het strand voor de beelden”, vertelt Demi aan Metro UK.

Lees ook  Na 12 jaar weer vrouw bevallen op afgelegen eiland

De doorschijnende Tutu van de hond had ervoor moeten zorgen dat Hazel perfect in het plaatje zou passen vorig weekend op Treasure Island in de Amerikaanse staat Florida. ”Daar hebben we voor het eerst samen gedanst na onze huwelijksceremonie, voor de ogen van onze familie en vrienden. Dat was dus hét moment om met het prachtige zonlicht op de achtergrond een romantische foto te nemen. Mislukt”, lacht ze.

Lees ook  Meisje (2) geraakt door politiekogel en overleden bij achtervolging in Belgie

Maar de hond moest dringend een grote boodschap doen en wist zo op een hilarische manier de foto een heel ander sentiment mee te geven.

Geplaatst door Demi Bishop op zondag 13 mei 2018

Bron:nieuwsblad.be

DELEN