KFC geeft gratis kip weg wanneer je een foto van deze burger bij de Mac maakt!

0
10

Door iedere reclame van de McDonald’s Crispy Chicken Burger te veranderen in de KFC Original Recipe Chicken profiteren wij. Want door een foto te maken van de nieuwe burger van de Maccie op een billboard, bij de McDrive, op Facebook of waar je de burger ook tegenkomt kun jij gratis kip regelen bij KFC!

Als reactie daarop heeft de KFC een website gemaat #gettheoriginal, waar je de McDonalds Crispy Chicken op moet scannen (niet de burger zelf, maar een afbeelding ervan natuurlijk). Dankzij de ingebouwde ‘original chicken recognition system‘ (jaja) herkent de app dat je hier níet te maken hebt met dé original chicken maar met een nepperd. Als beloning krijg je een voucher voor gratis kip! Maar hoe werkt het nou precies?

Lees ook  Hond is onder de indruk van de grondfonteinen, zijn reactie is echt enig om te zien!

Stap 1: Ben je om wat voor reden dan ook in de Maccie belandt, zie je de kipburger reclame voorbij komen op internet, rijd je langs een billboard of ga gewoon naar de website van McDonald’s: pak snel je telefoon erbij!

Stap 2: Hé ouwe sniper, heb je de McDonald’s Crispy Chicken in je vizier, zorg dan dat je naar de website van KFC gaat en klik op “Maak een foto.”

Lees ook  OMG: binnenkort ook M&M’s met witte chocolade

Stap 3: De site checkt snel met welke kip ze hier te maken hebben en komt dan met de verlossende woorden: “DIT IS NIET DE ORIGINAL CHICKEN!” Vervolgens ontvang je een coupon voor een gratis KFC kip product of een grote korting. #gettheoriginal

Stap 4: Ga naar een KFC bij jou in de buurt, bestel een burger, bucket of wat voor kippetjes je ook maar wilt.

Stap 5: Eet smakelijk!

Bron: Gewoonvoorhem

DELEN