Waarschuwing: gebruik je wel eens wasverzachter? Lees dit eens!

0
42

Veel mensen gebruiken nog wasverzachter. Als je de reclames mag geloven kan je echt niet zonder wassen, het is net zo fris als bloemetjes en zo schoon dat je wel moet blijven ruiken. Maar is dat wel zo? We zijn eens gaan kijken wat er allemaal in zit, je schrikt je rot!

Als je de verpakkingen goed gaat lezen dan komen er een aantal stoffen naar voren die helemaal niet zo fris zijn. Sterker nog, wij hebben echt geen redenen kunnen vinden waarom je je schone was met deze chemische middeltjes wilt vervuilen. We zetten er een paar op een rijtje.

Lees ook  Zieke moeder met Alzheimer is haar dochter vergeten, dan zegt ze 3 woorden die de dochter in shock achterlaten

Alfa-Terpineol – Deze gevaarlijke, chemische stof kan gezondheidsproblemen veroorzaken zoals duizeligheid, hoofdpijn, geheugenverlies en zelfs gevoelloosheid in het gezicht, pijn in de nek en rug.

Benzylacetaat – Een toxische stof die gekoppeld is aan pancreaskanker. De dampen kunnen irritatie veroorzaken aan de luchtwegen en ogen.

Lees ook  De onverwachte reden waarom je beter geen Cola Light in het vliegtuig kunt bestellen

Benzylalcohol – Benzylalcohol kan een groot aantal gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, hoofdpijn, misselijkheid, braken, duizeligheid en extreme dalingen van de bloeddruk.

Chloroform – Chloroform is een krachtig carcinogeen neurotoxine en het kan veel gezondheidsproblemen veroorzaken zoals bewustzijnsverlies, misselijkheid, hoofdpijn, braken en/of duizeligheid, slaperigheid.

Bron:smly.nu

DELEN