Deze vrouw vond een baby levend begraven – ze begint dan te huilen als ze hem 20 jaar later terugziet

0
5

In 1998 deed een vrouw een onaangename ontdekking toen ze aan het joggen was – ze vond namelijk een kleine jongen begraven tussen enkele struiken. En hoewel de kans dat de jongen het zou halen klein waren, overleefde de jongen het toch. Onlangs kreeg de jongen nu de gelegenheid om de vrouw die hem had gered te bedanken.

Twintig jaar geleden was Azita Milanian in Angeles, VS, aan het joggen met haar honden. Normaal gezien lopen de honden tijdens het joggen gewoon naast haar, maar deze keer was er iets in de struiken die hun aandacht trok. Dit was wanneer Azita de jongen ontdekte.

– De honden gingen ergens heen en ik dacht dat ze een dood dier hadden gevonden. Maar toen ik dieper in de grond groef, besefte ik dat het een kindje was, zo vertelt Azita kort na het incident in een interview.

Lees ook  Katteneigenaar doet alsof hij sterft om te zien hoe zijn kat zou reageren, hij verwacht dit dan niet

Het was een baby die niet meer dan een paar uur oud was, levend begraven onder een laag aarde. Hij was gewikkeld in een blauwe handdoek met de navelstreng nog steeds aan de buik, en zijn leven ging toen aan een zijden draadje.

Wanneer een personenauto passeerde op een nabijgelegen weg, slaagde Azita erin om contact op te nemen met de hulpdiensten. De jongen kon vervolgens naar een ziekenhuis worden gebracht, waar het medisch personeel zijn leven kon redden.

De jongen, die later Matthew Whitaker werd genoemd, werd toen geadopteerd door een familie en Azita zag hem nooit meer terug.

Lees ook  Vader Meghan Markle: ‘mijn meisje zag er prachtig uit’

Maar Azita’s ontmoeting met de kleine jongen zou niet alleen zijn leven veranderen, maar ook dat van haar. Na het redden van het leven op Matthew, startte Azita de liefdadigheidsorganisatie genaamd Children of One Planet, die weeskinderen overal ter wereld helpt.

Onlangs, bijna 20 jaar later, werden Matthew en Azita echter herenigd via een radioprogramma genaamd On Air met Ryan Seacrest.

– Ik wacht al 20 jaar op je. Je bent precies zoals ik me had voorgesteld. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen, je hebt mijn leven veranderd, zo zegt Azita nadat ze Matthew omhelsde.

 

Bron:nl.laowl.com

DELEN