Knappe steenrijke neef prins Harry is nog op de markt

0
4

Louis Spencer in Windsor met Eliza (l), zijn moeder Victoria en Kitty.

De Britse prins Harry is na zijn huwelijk met Meghan Markle van de markt, maar Engeland heeft zijn pijlen gemikt op een nieuwe royal. Harry’s knappe én vermogende neef Louis Spencer (24) blijkt namelijk single.

Engeland raakt niet uitgepraat over Louis Spencer Viscount Althorp, die sinds de Royal Wedding flinke indruk heeft achtergelaten. De Lord reisde zaterdag naar Windsor af en liet zich gewillig fotograferen met zijn moeder Victoria Aitken en zijn zussen Kitty (27) en Eliza (25) aan zijn zij. De Brit wordt inmiddels omschreven als ‘hot, handsome and single’.

De twintiger is een zoon van de negende graaf Earl Charles Spencer, de jongere broer van wijlen prinses Diana. Omdat Louis van adel is, draagt hij de titel Lord. Fijne bijkomstigheid: niet zijn zus Lady Kitty, maar hij zal (volgens de Britse wet) de landgoederen en de titel van hun vader erven.

Lees ook  Inwoners Florida gewaarschuwd voor zombies

Jetset

Williams en Harry’s neefje groeide deels op in Zuid-Afrika en studeerde in Kaapstad. Na de scheiding van zijn ouders schreef hij zich in aan de Universiteit van Edinburgh. Zijn goede looks heeft hij van geen vreemde. Zo was zijn moeder vroeger model en liep zus Kitty – die naar verluidt een jetsetleven leidt in Saint-Tropez – dit jaar mee op de catwalk van Dolce & Gabbana.

De Amerikaanse superster Nicki Minaj was Louis al eerder opgevallen. Zo deelde ze drie jaar geleden gekscherend haar nieuwe trouwfoto.

#louisspencer nephew of #princessdiana

A post shared by Jennifer (@ladydianafan) on

@dolcegabbana #altamoda in New York 🗽🇺🇸❤️🌹

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Bron:Ad.nl

Lees ook  Dat is einde van Meghan Markle’s losse leven, dit mag ze allemaal niet meer:
DELEN