De échte reden waarom André en Mo in Mexico waren

0
6
De échte reden waarom André en Mo in Mexico waren

De volkszanger woont inmiddels weer thuis, maar dat ging niet vanzelf. Een tripje naar Mexico bracht de twee tortelduifjes weer samen.

“Ik ging op vakantie met hoop, anders zou ik niet gaan. Dat zeg ik eerlijk”, zegt André in een preview van zijn soapserie. “Als het definitief was dan zou ik niet op vakantie gaan. Ik hoopte dat hier dan iets zou gebeuren.”

Verliefd

Het zonnetje doet de twee duidelijk goed en de liefde bloeit weer op tussen de zanger en zijn Monique. “Hij is gewoon de man waar ik verliefd op ben geworden. Ik dacht echt dat het voorbij was. Ook met die kleine, ik dacht: ‘Dit kan niet, wat doe je?’. En daarnaast maakte ik me erg zorgen. Ik heb het idee dat hij zichzelf is kwijtgeraakt”, zegt Monique, de moeder van zijn zoontje.

Lees ook  Fajah Lourens deelt haar vriend met andere vrouwen

Na een heerlijke trip besluiten de twee lovebirds met elkaar door te gaan: “Met elkaar doorgaan is het beste voor iedereen. We zijn hier samen aan begonnen. We hebben zoveel shit in die vier jaar gehad, maar ook zoveel leuke dingen. We hebben al zoveel doorstaan. Ik kan niet nog iets verzinnen wat erbij kan komen. Dus dat oud worden met elkaar, dat moet bijna wel lukken. Ik hoop het wel”, aldus André.

Lees ook  Zoon Rossana Kluivert deelt ontroerend eerbetoon aan zieke moeder

Bron:rtlnieuws.nl

DELEN