Dit is hoe de Russen met Somalische piraten omgaan

0
54

Het is al een hele lange tijd bekend dat je niet zomaar even me je boot naar Somalië kan gaan want het land is tegenwoordig zo ontzettend arm dat mensen hun eigen leven zelfs zouden geven om bijvoorbeeld een schip te kapen waardoor ze misschien wat geld zouden kunnen verdienen. Vroeger lukte dat misschien nog wel, maar tegenwoordig lukt dat helemaal niet meer. Dat komt omdat schepen steeds moderner worden en de mensen op die schepen steeds meer voorzorg maatregelen nemen.

Lees ook  Deze dame heeft een klein beetje jeuk onder de huid van haar arm

Er was al een filmpje online opgedoken  waar je vuurgevechten ziet tussen de piraten en de mensen van het schip. Maar hieronder zie je hoe de Russen met Somalische piraten omgaan…

Lees ook  Boem is ho! Klapper op A12

DELEN