Liplezer vertelt wat Prins Harry tegen Meghan fluisterde na de dienst:

0
12

Alle Britse kranten staan er vandaag alweer helemaal vol mee: het koninklijk huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, de actrice uit Suits. Talloze pagina’s met stukken waarin ieder moment van de dag voorbij komt en uitvoerig besproken is. De kleding wordt uitgebreid bekritiseerd en geprezen en er is zelfs een liplezer bijgehaald om ook de onzichtbare momenten zichtbaar te maken.

Lees ook  Opa John poseert met kleinzonen – dan slaat de dokter alarm om een detail op de foto

Prins Harry heeft gisteren het gevoel beschreven dat iedere pasgetrouwde man heeft of zal gaan hebben, toen hij na de plechtigheid tegen zijn gloednieuwe vrouw fluisterde: ‘Nu lust ik wel een borrel”.

Lees ook  Terug van weggeweest: de foutste gympen ooit

DELEN