Peter R. de Vrieg biedt 20 euro voor jou applaus

0
3

Heb jij wel eens een aflevering van de Raadkamer met Peter R. de Vries gezien? Nee? Dan ben je niet de enige. Sterker nog: het praatprogramma heeft moeite om de studio te vullen met publiek.

Wat te doen? Een beetje smeergeld kan wellicht helpen. STENT Casting, het bedrijf dat het publiek voor de show regelt, biedt iedereen die wil applaudisseren voor Peter R. de Vries nu 20 euro.

*** GESLOTEN ***BETAALD PUBLIEK GEZOCHT 'DE RAADKAMER'Peter R. de Vries keert terug bij SBS met De Raadkamer, een…

Geplaatst door STENT Casting op dinsdag 22 mei 2018

MAKKELIJK VERDIEND

Wat moet je doen om deze 20 euro te verdienen? De opnames van het programma zijn op donderdagavond. Je wordt om 20:00 verwacht op het Mediapark in Hilversum en zal tot half elf onder de pannen zijn. Omgerekend zul je dus ongeveer acht euro in het uur verdienen met deze job.

Lees ook  Sylvie's ex Sander 'Ze dumpte mij niet per brief'

Reis- en parkeerkosten worden niet vergoed. Dit is echter ook geen probleem, want in een nabije woonwijk kan gratis geparkeerd worden. Geïnteresseerden dienen 18 jaar of ouder te zijn en zich bij aanvang te legitimeren.

Lees ook  Rapper Josylvio slaat biergooier in Staphorst

Wat krijg je hier – naast de 20 euro – voor terug? Een hoogwaardige avond uit waarin ‘de misdaadverslaggever op het scherpst van de snede debatteert met drie hotshots uit de strafrecht- en mediapraktijk.’ Ook zul je met een beetje mazzel als achtergronddecor in beeld verschijnen wanneer deze scherpe debatten plaatsvinden. Het is wel aan te raden dat je vrienden en familie hier op voorhand van in kennis stelt, aangezien het niet zo goed gaat met de kijkcijfers van de Raadkamer.

Bron:metronieuws.nl

DELEN