Bruidegom vraagt amper kwartier na huwelijk al de scheiding aan

0
10

Bruidegom vraagt amper kwartier na huwelijk al de scheiding aan

Een kwartier. Zo ‘lang’ heeft een huwelijk van een man uit Dubai geduurd. Amper vijftien minuten nadat hij zijn jawoord had gegeven, vroeg hij immers al de scheiding aan. De reden? Een hevige discussie met zijn schoonvader.

Voor het huwelijk hadden de man en de schoonvader een akkoord gesloten. De schoonvader zou het huwelijk betalen op voorwaarde dat zijn schoonzoon ook een bijdrage van zo’n 23.000 euro zou doen.

Lees ook  Hond die 5 mensen beet doodgeschoten door de politie

De bruidegom betaalde voor het huwelijk plaatsvond al een eerste bedrag van 10.000 euro. De rest zou hij dan na het feest betalen.

Een kwartier getrouwd

Maar onmiddellijk nadat de huwelijkspapieren ondertekend waren, begon de schoonvader al om het resterende bedrag te vragen. De bruidegom vroeg hem om even te wachten, zodat hij het geld kon afhalen. Maar de man wilde geen minuut langer wachten. Uiteindelijk barstte een hevige discussie los.

Lees ook  Opnieuw pikante kiekjes het internet over van hertogin Meghan Markle!

Hoewel hij nog maar pas getrouwd was, besliste hij nog dezelfde dag te scheiden. “Hij voelde zich vernederd door zijn schoonvader”, vertelt zijn advocaat. “Na een kwartier werd het huwelijk al nietig verklaard.”

Hoewel een huwelijk van een kwartier wel erg kort lijkt, is het geen record in de Verenigde Arabische Emiraten. In 2012 scheidde een getrouwd koppel er al na enkele minuten.

Bon:nieuwsblad.be

DELEN