‘Donny Roelvink en vriendin nog samen na Temptation Island VIPS’

0
6

Over twee weken gaat het langverwachte Temptation Island VIPSvan start, maar er komen nu al nieuwtjes boven water. Zo zouden deelnemers Rosanna en Niels deze keer wél ongeschonden uit het avontuur komen. Maar de relatie van Ruud en Rowena zou inmiddels gestrand zijn. Donny en zijn lief Amijé zouden ook nog samen zijn na het relatieavontuur, als we Donny’s vader Dries Roelvink mogen geloven.

Sleur

“Ja pa, weet je wat het is, mijn relatie met Amijé wankelt ook soms wel een beetje”, vertelde Donny eerder aan zijn vader, wat volgens bronnen de reden zou zijn van hun deelname. “Dus toen kwam hij ineens met dat woord, ik zeg: ‘hoe bedoel je wankelt?’”, aldus Dries. Waarop Donny liet weten dat hij vindt dat zijn relatie een beetje in een sleur raakt.

Lees ook  Ophef om deze pijnlijke uitspraak van Sander Schimmelpenninck over MBO’ers

“Wat hem nou een beetje bekroop was, is dit nou de vrouw waar ik oud mee ga worden? Dus dat wankelde toen, maar aan de andere kant heb ik ze nog uitgezwaaid, Temptation in. Maar ja, ze kwamen wel samen terug en ik heb nou niet de indruk dat de relatie daar nog wankeler is geworden. Dat heeft hij mij absoluut niet verteld. Ik heb Amijé en Donny ook nog wel samen gezien.”

Lees ook  Ilse DeLange reageert op Songfestival-optreden Waylon

 

Bron:grazia.nl

DELEN