Geraldine Kemper trapt eigen kledingmerk af met bijzonder pikante kiekjes!

0
6

Geraldine Jane Kemper is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won door het tv-programma Sterretje Gezocht haar baan als presentatrice bij deze publieke omroep. In 2015 en 2016 was Kemper genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Maar wat nog belangrijker is, Geraldine is één van de meest begeerde vrouwen van Nederland! We zagen een tijdje terug al een vaag bericht  en niemand wist precies waar het over ging, maar nu weten we dat wel!

Lees ook  Rafael van der Vaart neemt heftige beslissing

Geraldine gaat namelijk haar eigen kledinglijn beginnen en rara wie gaat er als model staan voor de kleding? Geraldine zelf natuurlijk! En dat gaat best fijn worden als we dit zo zien:

Maandag. 💃 @oscarjane_official 📸 @paulbellaart 😘

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

DELEN