Hele Bekende actrice doet het midden op het Malieveld in Den Haag

0
22

En daar is Kim Holland weer in het nieuws. Zo was ze in 2018 al eerder in het nieuws vanwege een contract met Rapper Sjors en gesprekken met Barbie na het uitlekken van intiem materiaal van haar. En in 2017 was tante Kim in het nieuws, omdat er een natuurfilm was opgenomen in het reuzenrad in Walibi en ook iets met een kerk in Tilburg. Die video’s zijn toen van de site verwijderd en ook werd er een tijdje openbare plekken vermeden. Tot nu dan, want er is een nieuwe video-rel in the making. Zo kunnen mensen sinds kort op de website van Kim Holland kennis maken met Daphne. En Daphne heeft zeker de stoute schoenen aan in Den Haag. Een potje rampetampen met z’n 3en midden op het Malieveld, blote tetten op de Grote Markt in een steegje kan Daphne van haar bucket list afstrepen.

Lees ook  Chayenna uit Haarlem is gewoon lekker eerlijk tegenover de camera

De boswachter van het Malieveld is niet blij, maar justitie onderneemt op dit moment geen stappen. En als je de hele video wilt zien om erover mee te kunnen praten bij de kopieermachine verwijzen wij je naar Mevrouw Holland.

Lees ook  Beleven we de warmste mei in driehonderd jaar?

Meer:

DELEN