Kleuter verkleedt zich als superheld om daklozen eten te geven en hulp te bieden

0
3

Gewapend met zijn superheld mantel glijdt en hopt de 4-jarige Austin Perine terwijl hij sandwiches aan daklozen geeft, buiten een opvang in Birmingham.

4-Year-Old Austin Perine Dresses As Superhero to Feed Homeless — https://bit.ly/2IoVrgP#AustinPerine is the only…

Geplaatst door WBLS 107.5 op dinsdag 8 mei 2018

Hoewel de thermometer buiten zo’n 35 graden aangeeft, is de kleuter onvermoeibaar. Zijn rode mantel laat het sneller gaan, “Hij vliegt in de wind”, legt hij glimlachend uit aan CNN.

Sinds maart is het jongetje een graag geziene gast tussen de dakloze mannen en vrouwen van de opvang.

Geplaatst door Austin Perine op vrijdag 4 mei 2018

 

Samen met zijn vader, TJ Austin, gaat hij elke week langs om maaltijden rond te brengen. Of, zoals hij zelf zegt: “eten en glimlachen geven.”

I just wanna love people

Geplaatst door Austin Perine op woensdag 4 april 2018

Zijn werkkleding bestaat uit (allemaal blauw) sportschoenen, een T-shirt, een korte broek en een rode maillot en passende mantel. Op het T-shirt staat groot zijn motto #ShowLove geprint.

Lees ook  Rugklachten? Draag dan vooral niet dít kledingstuk

“Show love betekent dat je om iemand geeft, ongeacht hoe ze eruit zien”, legt hij meteen uit. Het is zijn superheld motto.

Zijn vader vertelt dat de kleuter graag een superheld wordt genoemd. “Hij staat zijn eigen mannetje, ‘President Austin’. Hij vindt het niet leuk om Superman te worden genoemd.”

Het voornaamste sterven van de kleuter is duidelijk, aan de nieuwszender liet hij weten dat hij de slechteriken van school zou verjagen en de daklozen zou voeden, als hij echt president was.

TJ geeft aan dat Austin sinds klein af aan zich om het welzijn van mensen bekommert. Het jongetje heeft een 16-jarige broer met autisme, waar hij een soort van kleine vader voor is.

In maart begon zijn missie om de daklozen te helpen. TJ legde uit hoe het begon:

“Austin en ik zagen een natuurprogramma of TV en er was een moederpanda die haar jong achterliet. Austin werd erg bezorgd en ik vertelde hem dat de panda dakloos zou worden.”

Lees ook  Wanneer je Rapper Sjors in zijn artiesten kleedkamer komt opzoeken ga je d’r aan!

Daarop legde TJ uit wat het betekende om dakloos te zijn en nam de kleuter mee naar een daklozenopvang.

De eerste keer dat hij daar was vroeg de kleuter meteen of ze hen eten konden geven. Het tweetal ging een Burger King binnen en kocht eten.

Austin sprak met zijn vader af dat hij zijn wekelijkse zakgeld wilde gebruiken om eten te kopen in plaats van speelgoed.

De goede daden bleven niet onopgemerkt! De kleuter werd een lokale beroemdheid.

Tune in to CBS tonight at 5:30 CST & 6:30 ET. My "Show Love Project will air during the last 10 minutes of the segment. On The Road with Steve Hartman

Geplaatst door Austin Perine op vrijdag 4 mei 2018

Burger King gaf hem een jaar lang een maandelijks bedrag, 1000 dollar, zodat hij meer mensen kon voeden.

Alom wordt Austin geprezen voor zijn geweldige acties. De burgemeester van Birmingham noemde hem “een ambassadeur van de stad” en liet weten dat hij hoop aan mensen gaf.

Bron:nl.laowl.com

DELEN