Op deze ultiem relaxte manieren kun je dus ook calorieën verbranden

0
4

De zomer ligt op de loer en dat betekent dat we verschillende lagen kleding bijna door bikini’s gaan omwisselen. Een wat strakker lichaam is dan mooi meegenomen, maar de sportschool induiken is niet bij iedereen favoriet. Gelukkig kun je ook op andere manieren wat calorieën verbranden zonder hier echt veel moeite voor te hoeven doen. Klinkt ideaal en geloof ons: dat is het ook!

Massage

We beginnen gelijk goed, want met een massage van een uur verbrand je namelijk zo’n 67 calorieën. Nu zorgt dit er niet gelijk voor dat de kleding in je kast onmiddellijk maten te groot is. Toch is er ook voor dat probleem een fijne oplossing: plan gewoon wat vaker een massage in. Vinden we helemaal niet erg, aangezien dit zo’n beetje de chillste manier van calorieën verbranden OOIT is.

Lachen Het is ontzettend verleidelijk om na een dag werken Netflix aan te zetten en de hele avond geen woord meer tegen iemand te zeggen. Toch willen we je even wijzen op het voordeel van je avond wél met gezelschap doorbrengen. Niet zodat je de deur uit moet, maar je vooral lekker veel lacht. Lachen is niet alleen een leuke manier om je stress kwijt te raken, je verbrandt er ook nog eens calorieën mee. 10 tot 15 minuutjes helpen je al gauw 40 calorieën kwijt te raken. Dat zal hard gaan tijdens een avondje chillen met je beste vriendin!

Lees ook  Vrouw wil iedereen haar verlovingsring tonen, maar ziet gênant detail over het hoofd in de foto

Sex

Uiteraard hoort sex ook in dit rijtje thuis. Misschien niet de definitie van relaxed, wel de definitie van leuk! En dus ook nog ontzettend goed om calorieën te verbranden, want met een potje sex van 25 minuten verbrand je er daar al gauw 69 van. Voor mannen loopt dat aantal nog iets op. Zij verbranden zo’n 100 calorieën per 25 minuten. Hadden jij en je lover het voornemen om wat gezonder bezig te gaan? Dit is je gouden tip. 😉

Lees ook  Vrouwen massaal aan goedkoop wimperserum

Slapen

Ja, echt! Zelfs met slapen verbrand je calorieën. Je lichaam gebruikt namelijk opgeslagen energie (calorieën) om alles te doen. Van ademen tot het verteren van eten tot slapen. Calorieën worden de hele dag door verbrand zodat jouw lichaam kan functioneren. Tijdens een uurtje slapen zijn dat er maar liefst 68. Meer redenen voor een powernap heb je niet nodig, toch?

Badderen

Uit onderzoek is gebleken dat je met een uurtje in een warm bad net zoveel calorieënverbrand als met een wandeling van dertig minuten. Het kost je dus wel even dubbel zoveel tijd, maar veel minder moeite. Laat dat bad maar vollopen en duik erin terwijl je ondertussen een maskertje op doet en je nagels even lakt. Ge-nie-ten!

Bron:cosmopolitan.nl

DELEN