Stripshow op kinderdagverblijf Jolie in Utrecht gaat het hele internet over!

0
8

Op kinderdagverblijf Jolie in de Utrechtse wijk Lunetten heeft zich eerder dit jaar een striptease afgespeeld, georganiseerd door medewerkers voor een vrouwelijke collega. De GGD spreekt in een rapport over grensoverschrijdend gedrag. Jolie is woedend over die conclusie. “Op 15 en 19 maart 2018 is er een melding binnengekomen dat er in kinderdagverblijf Jolie, tijdens opvangtijden, een striptease zou zijn uitgevoerd door een mannelijke beroepskracht, waarbij slagroom van een vrouw afgelikt zou zijn”, schrijft de GGD in het inspectierapport.

Lees ook  3 prachtige dames stappen het podium op – zodra ze beginnen te zingen, barst de jury in lachen uit

Maar het komt wel vaker voor dat collega’s zulke grapjes bij elkaar uithalen alleen bleken er nog kinderen in het gebouw te zijn tijdens de act. Maar ziet er verder best onschuldig uit, toch:

Lees ook  Politieagente Leanne onder vuur na het plaatsen van veel te gewaagde foto’s

DELEN