Er is een nieuwe hype gaande onder de vrouwelijke treinreizigers! (Niet voor kinderoogjes)

0
17

N.V. Nederlandse Spoorwegen (NS) is een Nederlands spoorwegbedrijf, een voormalig semioverheidsbedrijf met een nv-status, waarvan alle aandelen nog steeds in handen zijn van de Staat der Nederlanden. NS maakt gebruik van het Nederlandse spoorwegnet, dat door ProRail wordt beheerd. Het Nederlandse spoorwegnet is het drukst bereden spoor van de Europese Unie en na Zwitserland en Japan het drukste spoorwegnet ter wereld. Ongeveer 6,5 procent van de gehele bevolking reist iedere dag per trein. De lengte van het spoorwegnet in vergelijking tot het aantal inwoners maakt het tot een van de dichtste netten ter wereld. NS is tot op heden de grootste gebruiker van dit net.

Lees ook  Vrouwelijke chirurgen dansen, zingen en twerken tijdens een operatie (video)

En onder een aantal van deze reizigers zitten natuurlijk ook een aantal vrouwelijke reizigers. En laat er nou nét een nieuwe hype in de trein gaande zijn!

Lees ook  Erg zeg: agent uit Den Haag wenst jongen dwarslaesie toe

DELEN