Koning Willem is naar de kapper geweest en zit er tegenwoordig zeer vlotjes bij!

0
5

Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg kennen we allemaal natuurlijk wel. Je kent Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg misschien ook wel als Willy. Maar laten we hem hier maar even bij zijn echte naam noemen, Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg dus. En weet je wat Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg heeft gedaan? Nou Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg heeft een nieuw kapseltje genomen!

Lees ook  Kijkers 'André Hazes: ik haal alles uit het leven' zijn het over één ding eens

En Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg kiest natuurlijk niet zomeer een kapsel, het is retestrak en zit vol in de gel! Vlot monuurtje erop en hij is de meest snelle Koning die de aardkloot ooit gezien heeft!

Lees ook  4-jarig meisje stuurt een verjaardagstaart naar haar moeder in de hemel – de reactie van de post is dan super

DELEN