Koppel komt terug van huwelijksreis, vindt “Berlijnse muur” voor hun huis

0
1

Koppel komt terug van huwelijksreis, vindt “Berlijnse muur” voor hun huis

Thomas en Rebekah zijn afgelopen winter verhuisd en nog maar pas getrouwd. Toen ze eerder deze week terugkeerden van hun huwelijksreis, zagen ze echter dat er een groot houten hek was opgeworpen voor hun huis. “Het is alsof de Berlijnse muur voor ons huis staat.”

Thomas Entwistle en zijn vrouw Rebekah keken raar op toen ze terugkwamen van hun huwelijksreis naar de Dominicaanse Republiek. De eigenaar van de iets verder gelegen boerderij zette een groot houten hekwerk op, op nog geen anderhalve meter van hun voordeur. Volgens Thomas ligt een ruzie tussen de projectontwikkelaar en de eigenaar van de boerderij aan de basis van het probleem, maar daar werden zij nu het slachtoffer van.

Lees ook  Toen hij zijn hond liet castreren, kwam Gregg op een idee dat hem miljonair zou maken. Zelfs de Kardashians zijn fan

Volgens de eigenaar van de boerderij werd het huis van ontwikkelaar Persimmons namelijk deels op grond gezet die zijn eigendom is. “We worden gegijzeld in een dispuut dat niet het onze is”, aldus een furieuze Thomas. “Dit was ons droomhuis en nu is het een nachtmerrie geworden. Het lijkt of we gevangen gehouden worden in ons eigen huis door dat hek.”

 

“We kochten het voor het prachtige uitzicht, maar dat is nu vervangen door een gigantisch houten hek dat vastgespijkerd is aan ons kleine hek. Rebekah huilt voortdurend. Ze is wanhopig. Het is alsof de Berlijnse muur voor onze duur staat. We houden de gordijnen nu gesloten en brengen de meeste tijd op de eerste verdieping door. Rebekah is te veel van streek om in de woonkamer te komen.”

Lees ook  Eva Jinek deelt een zeldzame foto van haar vriend

Het koppel vreest nu voor de toekomst, zelfs als het hek wordt weggehaald. “Zelfs als dat gebeurt, is er geen garantie dat het niet terugkomt of zelfs wordt uitgebreid naar de achterkant. Daar zijn we bang voor.”

Bron:nieuwsblad.be

DELEN