Advocaat Patricia Paay: ‘Ze wilde dood na lekken seksfilmpje’

0
1

Patricia Paay en de website GeenStijl stonden vandaag tegenover elkaar in de rechtbank nadat in februari vorig jaar een seksfilmpje van de blondine verspreid werd: “Paay wilde dood.”

Schade en schande

Patricia eist 4,5 ton van GeenStijl, die zowel haar materiële als immateriële schade moet vergoeden die zij geleden heeft nadat de blog een link deelde van een seksvideo waarin zij te zien is.

Haar advocaat benadrukte in de rechtbank hoe erg de impact van het verspreiden van de video was. “Paay wilde dood, dat zegt genoeg over wat het plaatsen van het filmpje met haar heeft gedaan. Schade en schande beheersen haar leven tot op heden.”

Lees ook  Zieke moeder met Alzheimer is haar dochter vergeten, dan zegt ze 3 woorden die de dochter in shock achterlaten

Moeilijke tijd

Begin dit jaar werd er een intieme sekstape van Patricia gedeeld, waardoor deze opeens door heel Nederland te zien was. Even werd Patricia ervan verdacht het filmpje zelf te hebben gelekt. “Dit is de grootste onzin ever. En hoe dom zou het zijn als ik mijn eigen carrière van 50 jaar zou vernietigen. Belachelijk!” liet ze toen weten.

Lees ook  Eva Jinek deelt een zeldzame foto van haar vriend

Ze liet vertelde bij Jinek ook dat het een enorm moeilijke tijd voor haar was. “Je leven staat totaal op z’n kop. Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen niet kunnen bedenken wat voor gevolgen dit heeft. Ik heb een dochter, ik heb nog een vader en een moeder en een lieve man, die zit hier ook niet op te wachten natuurlijk.”

Bron:grazia.nl

DELEN