Dit is waarom we mannen met baarden nou zo aantrekkelijk vinden

0
1

Jawel, het is eindelijk onderzocht door de Universiteit van Queensland. In een studie bleek dat vrouwen mannen met een baard aantrekkelijker vonden dan de heren zonder haar op de wangen. Het was een opvallend resultaat voor de onderzoekers van de universiteit. Zij dachten juist te bewijzen dat vrouwen mannen met een baard minder aantrekkelijk vonden. Zij gingen ervan uit dat baarden het andere geslacht juist afstoten, omdat er meer bacteriën zitten, die bijvoorbeeld voor huiduitslag konden zorgen.

Lees ook  Jochies rekenen een tampon af, dan vraagt de cassiere waarom…

Huiduitslag

De onderzoekers waren verrast en daarop hielden ze de proefpersonen zelfs foto’s voor van mannen met baarden die ook nog eens huiduitslag of open wonden hadden. En zelfs die werden door de onderzochte dames aantrekkelijker gevonden dan de heren zonder baard.

Lees ook  Dit zijn de rijkste jonge ondernemers van Nederland

Mannelijkheid

De onderzoekers gaan er nu van uit dat vrouwen baarden een teken van mannelijkheid vinden en dat ze dat daarom aantrekkelijker vinden. Mocht je man dus nog geen baard hebben, zeg hem dan het te laten staan. Misschien heb je ‘ineens’ een volledig andere – leukere – vent naast je liggen…

Bron:grazia.nl

DELEN