Rapper Josylvio slaat biergooier in Staphorst

0
1

Josylvio werd onlangs tijdens een optreden in Staphorst bekogeld met bier en dat pikte de rapper niet. Hij haalde ’de dader’ het podium op en deelde vervolgens met zijn collega-rapper Moeman enkele rake klappen uit.

De jongen komt enigszins vertwijfeld naar voren lopen als Josylvio hem uitnodigt op het podium. Uiteindelijk klimt hij toch omhoog terwijl Moemanhem ondertussen een paar rake klappen op zijn hoofd geeft. Josylvio trekt hem vervolgens hard aan zijn shirt en roept in de microfoon: „Zien jullie deze m*therf*cker?”

Lees ook  ‘Huwelijk Wesley en Yolanthe wankelt’

De beveiliging besluit in te grijpen en Moeman en Josylvio worden onder luid gejoel van het podium gehaald. Josylvio krijgt nog een biertje over zich heen gegooid en is daardoor zo boos dat hij met zijn hand keihard op de dj booth slaat. Als hij vervolgens het podium verlaten heeft, slaat iemand zijn pet van zijn hoofd, waarna opnieuw een handgemeen ontstaat.

DELEN