Zijn vader overleed, dus kwamen diens collega’s Kaleb toejuichen op zijn diploma-uitreiking

0
1

Zijn vader overleed, dus kwamen diens collega’s Kaleb toejuichen op zijn diploma-uitreiking

De vader van Kaleb kreeg twee jaar geleden een hartstilstand tijdens het joggen. De man overleefde het niet. Toen Kaleb afgelopen week afstudeerde van de lagere school, tekenden 9 ex-collega’s van zijn papa echter paraat om te juichen voor de jongen.

Joe Crowder was amper 44, maar in december 2016 overleed hij aan een hartaanval tijdens het joggen. Al bijna 15 jaar lang werkte hij bij de politie van het Amerikaanse Boynton Beach als hondentrainer, een job die hij combineerde met eentje bij het leger.

Lees ook  Katteneigenaar doet alsof hij sterft om te zien hoe zijn kat zou reageren, hij verwacht dit dan niet
Zijn vader overleed, dus kwamen diens collega’s Kaleb toejuichen op zijn diploma-uitreiking

“Voor ons betekende het heel veel om daar te zijn. Wij voelden ons allemaal trotse ouders”, vertelde Stephanie Slater, woordvoerder van het politiebureau achteraf. “We zijn zo fier op Kaleb, hij is zo’n goede jongen. We zijn er ook zeker van dat Joe vanmorgen met een brede glimlach naar Kaleb gekeken heeft.”

Hoewel ze met negen agenten bijna een volledige rij innamen in het schoolgebouw, hadden Stephanie en de andere agenten niets tegen Kaleb gezegd. “Toen hij de rode loper op wandelde, zag hij ons. Vanaf toen zagen we zijn oogjes blinken”, aldus Stephanie. “Hij zat twee rijen voor ons en heeft de hele tijd achterom zitten kijken. Er is veel gelachen en er werd veel geknuffeld. In elk van ons was Joe aanwezig.”

Congratulations, Kaleb! We are so proud of you, and we know your dad is too. We love you. 🖤💙🖤#BBPD792

Geplaatst door Boynton Beach Police Department op vrijdag 25 mei 2018

Bron:nieuwsblad.be

Lees ook  "Prins Harry had voor zijn huwelijk nog een emotioneel telefoongesprek met zijn ex"
DELEN