8-jarige stopt plots het verkeer om bejaarde te helpen – kijk nu wat er gebeurt op het einde

0
1

De 8-jarige Maurice Adams Jr. is nu al een ware gentleman.

Een video van hoe de jonge knaap een oudere dame de trappen op helpt gaat nu de wereld rond op sociale media. Het begon allemaal toen Maurice in de auto zat met zijn mama, Contricia Hill. Toen ze door hun dorpje in de Amerikaanse staat Georgia aan het rijden waren, merkte Maurice plots een oudere, onbekende dame op die langs de straat aan het wandelen was. Het verhaal werd later gemeld aan de lokale tv-zender WSB-TV2 Atlanta.

Maurice zag door het raam van de wagen dat de bejaarde dame moeite had om enkele treden op te gaan. De 8-jarige jongen zag hoeveel moeite het haar kostte.

Wat er daarna gebeurt, ontroert nu de harten van duizenden mensen overal ter wereld.

“Hij vroeg, ‘Kan ik je misschien de trappen ophelpen, mevrouw?’” vertelde de moeder aan WSB TV.

Lees ook  Lisa genoot met volle teugen van haar vakantie op Bali, maar bij thuiskomst volgde een nachtmerrie

“Ga haar helpen!”

Contricia Hill keek naar haar zoon, stopte de wagen, en opende de autodeur. Haar antwoord? “Toe, ga haar helpen!”

Maurice sprong uit de wagen en stapte op de vrouw af. Hij legde zijn arm rond haar en bood haar hulp aan. Stap voor stap, traag maar zeker, stapten ze de treden op.

 

Ondanks z’n jonge leeftijd toonde Maurice buitengewoon veel begrip en empathie. Hij hielp de oudere dame voorzichtig en geduldig de trappen op, stap voor stap. Wat een speciale kleine jongen!

Zijn moeder bleef in de wagen, en keek volt trots naar haar zoon. Intussen reden verschillende getuigen voorbij die het speciale moment zagen en niet anders konden dan toekijken.

Viraal overal ter wereld

Een van die mensen was Riley Duncan, die onmiddellijk zijn gsm bovenhaalde en het voorval begon te filmen. Hij dacht dat het hele gebeuren zo mooi was en wilde het delen met anderen op Facebook.

Lees ook  Dit zijn de rijkste jonge ondernemers van Nederland

Riley’s video gaat nu viraal overal ter wereld en werd door verschillende nieuwskanalen opgepikt. Iedereen juicht de aimabele daad van de jongen toe.

Maurice kreeg uiteindelijk een warme en hartelijke knuffel van de onbekende dame.

 

Moeder Contricia zegt dat ze zeer trots is op haar jongen, en voegt eraan toe dat je “met respect en door je kinderen juist opvoeden het ver kan brengen.”

Ik hoop dat deze prachtige jongeman al het geluk krijgt in het leven. Deel gerust deze video zodat meer mensen geïnspireerd worden door deze lieve knul! Want, als we allen een beetje meer voor elkaar zouden zorgen, geraken we veel verder.

Bron:nl.newsner.com

DELEN