Vrouw krijgt enorme schadevergoeding na medische blunder waardoor ze nooit meer een 0rgasme kan krijgen

0
3

Ginny Atchinson krijgt een enorme schadevergoeding uitbetaald, nadat bleek dat een medische blunder haar voor de rest van haar leven opzadelde met een pijnlijk ongemak. Toch zou de 45-jarige uit het Britse Norwich de 1,7 miljoen euro meteen opnieuw willen ruilen, als dat zou betekenen dat ze opnieuw een orgasme zou kunnen krijgen. “Dit is echt verschrikkelijk”, snikt de vrouw.

In 2008 kreeg Ginny voor de allereerste keer pijn in haar onderrug. Zonder zich al te veel zorgen te maken, wuifde ze haar klachten weg. “Het zal wel een verrekte spier geweest zijn”, dacht ze nog. Twee jaar later was de pijn niet meer te harden. De vrouw voelde elektrische schokken in haar benen en besefte dat ze wel naar het ziekenhuis zou moeten.

Maar de artsen in het Norfolk en Norwich University Hospital zagen niet wat er echt aan de hand was. Niemand dacht er aan om een MRI-scan te nemen, terwijl dat hoognodig was geweest. In plaats daarvan stuurde ze haar naar de pijnkliniek, waar de pijn alleen maar erger werd voor de vrouw. “Hoe veel ik ook zei dat ik last had van mijn blaas en van mijn darmen. Bij geen enkele professional ging er echter een belletje rinkelen”, zei ze. “Maar ik wist dat er iets grondig mis was. Dat kan niet anders met zo’n pijn.”

Lees ook  50 Cent aangeklaagd voor wraakporno: rapper postte expliciete foto’s van realityster op Instagram nadat ze brak met vriend

Toen Ginny in 2011 plots niet meer kon plassen, verwees haar dokter voor de eerste keer naar het cauda equina syndroom. “Hoe hard ik ook probeerde plassen, het ging niet. Al meer dan 24 uur niet. Daarom besloten ze me te helpen”, herinnert Ginny zich. Maar in het ziekenhuis kwam de vrouw opnieuw in de wachtrij terecht. Niemand besefte hoe ernstig het was totdat de vrouw in de wachtkamer plots moest urineren en ontlasten.

Nooit meer een orgasme

Het verdict was enorm pijnlijk: het zeldzame neurologische syndroom had haar lichaam zo aangetast dat dokters verschrikkelijk nieuws hadden. “Mogelijk zou ik nooit meer kunnen wandelen. Maar na de operatie kon ik mijn tenen nog bewegen dus ik had altijd hoop. Nu kan ik al een kleine afstand wandelen. Maar nu besef ik dat ik mijn intieme delen nog steeds niet voel. Erger nog, ik kan geen orgasme meer krijgen en daar krijg ik echt psychologische problemen van”, geeft ze toe.

Haar relatie ging er aan ten onder. “We zijn nog steeds beste vrienden, maar we konden niet meer intiem zijn zonder frustraties. Het romantische deel was voorbij en we moesten er mee stoppen”, vertelt ze. “Ik heb zelfs een vibrator gekocht, maar het helpt helemaal niet meer. Wat ik ook probeer, ik voel niets meer”, vertelt de vrouw verslagen aan The Sun. “Jammer, want ik was een heel seksueel persoon. Ik vond dat geweldig, intiem zijn. Ik kroop meerdere keren onder de lakens in mijn relatie. Maar ik besefte niet dat het zo belangrijk was, totdat ik er niet meer van kon genieten.”

Lees ook  Goedbetaald, veel vakantie, maar de kinderen zijn zo verwend dat niemand hun nanny wil worden

Fout van dokters

Als de artsen het syndroom eerder hadden opgemerkt, waren de fysieke ongemakken voor Ginny niet zo ernstig geweest. Dat zei de rechtbank, die het ziekenhuis nu heeft bevolen om de vrouw maar liefst 1,5 miljoen pond uit te betalen, het equivalent van 1,7 miljoen euro. “Dat bedrag zal mijn leven veranderen. Het kan mijn leven niet teruggeven, maar omdat ik niet meer kan gaan werken, zal het me wel verder helpen.” Al zou ze het allemaal zo inruilen voor één orgasme, besluit ze.

DELEN