2-jarige stijfkop wil niet naar binnen – geniale oplossing van papa door miljoenen ouders toegejuicht.

0
7

Iedereen die een kind opvoedt, ervaart al wel eens lastige momenten. Kinderen zijn moe en dan worden ze nog al eens chagrijnig. Soms is dat best beschamend voor de ouders, maar kinderen zijn nu eenmaal kinderen.

Ouders proberen altijd snel en efficiënt te shoppen.

Moeders en vaders kennen hun kleintjes het beste en weten soms handige trucjes te gebruiken om het dagelijks leven vlotter te laten verlopen. Maar soms moeten ouders gewoon naar onconventionele methodes grijpen. Zeker wanneer het geduld van de mama of papa in kwestie opraakt.

Lees ook  Deze familieruzie in Dordrecht loopt totaal uit de hand

De vader in de onderstaande video was gaan shoppen met zijn dochter. Het meisje was uitgeput na een lange dag en gewoon erg lui. Ze vond er niet beter op dan om plat op de grond te gaan liggen en weigerde naar binnen te wandelen.

Lees ook  6-jarige jongen kijkt naar de dansleraar – seconden later laat hij de hele menigte sprakeloos achter

Toen ze terugkwamen van de winkel gooide het meisje zich gewoon op de grond en bleef liggen. De moeder merkte het tafereel op vanuit het raam en begon te filmen. De video werd ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken en als je het ziet, begrijp je meteen waarom.

Bekijk de geniale oplossing van papa hieronder en DEEL dit bericht om de glimlach te verspreiden!

Bron en afbeeldingen: ViralHog

DELEN