Idioot wil niet stoppen met roken in tankstation. Kijk nu naar rechts wanneer de etter zijn verdiende loon krijgt.

0
142

Soms vind ik bepaalde wetten en regels best vreemd. Dat maakt het nog niet oké om ze te negeren, maar tegelijk kan ik begrijpen dat mensen zich soms storen aan al die regeltjes die we in onze maatschappij hebben. Maar de meeste regels zijn er echter in ons eigen belang. En wanneer mensen ze beginnen te negeren, is dat chaos gegarandeerd.

Het spreekt voor zich dat je niet mag roken in een tankstation. Het lijkt erop dat minder en minder mensen dezer dagen roken, wat uiteraard goed is. Dat gezegd zijnde, wat je met je eigen lichaam doet is jouw probleem en dat van niemand anders.

Lees ook  Ze Kwamen Ruimte Tekort In Hun Huis, Dus Kwam Haar Man Op DIT Briljante Idee…

Ik ben het niet eens met alles in de maatschappij, maar tot op zekere hoogte moet je in de pas lopen om een goede burger te zijn. Hoewel ik soms een beetje sneller rijd dan toegelaten, betekent dat nog niet dat ik het recht heb om dat te doen.

Lees ook  Man doet verrassende ontdekking wanneer hij de motorkap van zijn auto opent, na vreemde geluiden

Er zijn echter mensen die zich niet weten te gedragen, ongeacht wat wetten en regels ook voorschrijven.

In de onderstaande video zien we een idioot die een sigaretje rookt terwijl hij aan het tanken is in een tankstation. Verschillende andere bestuurders manen de kerel aan om zijn sigaret te doven, maar pas als de pompbediende opdaagt dat de kerel precies krijgt wat hij verdiende.

Bron:smly.nu

DELEN