Je dochter verrassen met een kinderfilm en dan dit in je pakketje van Amazon zien:
8 C
Amsterdam
zaterdag, januari 12, 2019
Je dochter verrassen met een kinderfilm en dan dit in je pakketje...

Je dochter verrassen met een kinderfilm en dan dit in je pakketje van Amazon zien:

0
119

Een moeder uit de Engelse stad Plymouth kon haar ogen niet geloven toen haar vierjarige dochtertje kwam aandraven met de inhoud van een online besteld pakketje. In de plaats van de gevraagde kerstfilm ‘Elf’ had het meisje een pakje met 24 condooms in de hand. “Plots zei ze: mama, wat is dit?”
“Dus… ik had een dvd van ‘Elf’ besteld voor mijn dochtertje en heb 24 condooms ontvangen in de plaats”, schreef moeder Shireen Phillips op Facebook. “Normaal zou ik hier wel mee kunnen lachen, maar nu niet. We hadden ons dochtertje beloofd dat de film vandaag zou aankomen.”

Lees ook  Moeders tweeling werd te vroeg geboren: 30 minuten later komt de dokter naar binnen en zegt: “Het spijt me”

Helaas was dat dus niet het geval. Toen Isabella (4) haar pakje openmaakte, had ze geen dvd maar een doosje “rubbertjes” in haar handen.

“Ik heb nooit eerder problemen gehad met Amazon maar nu ben ik wel teleurgesteld, zo vlak voor Kerstmis”, zegt Shireen. “We waren van plan om op kerstavond gezellig samen naar de film te kijken.”

Lees ook  Hele Bekende p*rnoactrice doet het midden op het Malieveld in Den Haag

elf1

Een medewerker van Amazon heeft zich intussen geëxcuseerd in naam van het bedrijf en heeft beloofd het voorval te onderzoeken. Een dvd van ‘Elf’ zal de moeder echter niet meer ontvangen, die zijn inmiddels uitverkocht. Haar geld en de rubbertjes mocht ze wel houden.

elf2

Packet of condoms that was sent to Shireen Philips. A mum says she has been “let down” by Amazon after she ordered a festive DVD - but received a box of CONDOMS instead.See story SWELF. Mum-of-two Shireen Phillips thought the 24-pack of condoms was a practical joke as she is 34 weeks pregnant.She ordered a copy of Christmas classic Elf for daughter Isabella, four, who was confused after excitedly opening the parcelIsabella turned to her father and said: “What’s this, daddy?”Shireen, 25, said: “I’ve never had a problem with Amazon before and feel let down, especially so close to Christmas.

DELEN