Man doet verrassende ontdekking wanneer hij de motorkap van zijn auto opent, na vreemde geluiden

0
120

De meeste van ons weten dat eekhoorns normaliter zijn eten begraaft voor in barre tijden zoals in de winter. De eekhoorn is een echte boombewoner, maar ook op de bosbodem is hij goed thuis. Hij begraaft zijn eten voor barre tijden en vindt het terug dankzij zijn reukvermogen. Hij houdt geen echte winterslaap. De winter brengt hij door in zijn nest.
Eekhoorns leven alleen en hebben een eigen leefgebied waarbinnen voedsel wordt gezocht. Deze territoria kunnen elkaar overlappen. De territoria van mannetjes zijn groter dan die van vrouwtjes.

De eekhoorn uit dit verhaal had wel een bijzonder plek gevonden om zijn eten te verstoppen voor later. Toen de baas van Gabe Awrey op zijn werk aankwam, vertelde hij hem dat de auto vreemde geluiden aan het maken was bij de motor. Ze besloten om die reden een kijkje te nemen onder de motorkap. Wat ze daar aantroffen hadden ze niet verwacht. Ze vonden daar namelijk meer dan 20kg aan dennenappels.

Remember to check your engine bays this time of year! The squirrels are sneaky. This was my friends car today!

Geplaatst door Gabe Awrey op Vrijdag 11 mei 2018

Het duurde meer dan 45 minuten om de auto schoon te maken. “Letterlijk elke vrij ruimte onder de motorkap was volledig gevuld met dennenappels” vertelde Gabe aan The Dodo. Na al het schoonmaken van de motor, bleken er ook nog dennenappels te zitten in de wielen. De baas van Gabe is niet de enige die dit heeft meegemaakt. Andere mensen hebben zoals hieronder te zien hetzelfde meegemaakt.

Geplaatst door Colleen Crannell op Woensdag 16 mei 2018

Geplaatst door Susan Bryant op Dinsdag 15 mei 2018

Bron:nl.laowl.com

Lees ook  Prins Harry werd bevriend met een weesjongen uit Afrika – 14 jaar later was hij aanwezig op zijn bruiloft

 

DELEN