Dus jij zoekt ruzie met me?

0
9

Helaas gebeurd het nog steeds dagelijks dat er pestkoppen op school zijn. Het zijn laffe mensen die slachtoffers op onverwachte momenten aanvallen. Zo overkwam ook dit slachtoffer een onverwachte aanval. Echter liet hij het niet zomaar bij en besloot hem eens een koekje van eigen deeg te geven.

Lees ook  Meneer Nijland in de meest epische aflevering ‘Mr Frank Visser doet uitspraak’ ooit

Normaal gesproken zijn pestkoppen gewend dat slachtoffers niks terug doen. Echter was voor dit slachtoffer de maat vol. Hij kon er niet meer tegen en besloot zijn tas op de grond te gooien en hem eens hard aan te pakken. Hoeveel likes voor deze helden daad? Bekijk de beelden hieronder:

Lees ook  Liplezer vertelt wat Prins Harry tegen Meghan fluisterde na de dienst:

DELEN