Nederland is niet zo origineel… Jouw hond heeft 100% zeker één van deze 14 namen!

0
7

In Nederland zijn er ongeveer 2.2 miljoen honden en bijna twee keer zoveel katten. Dat houdt in dat bijna 1 op de 7 Nederlanders thuis een hond als huisdier heeft. Van al deze honden is de zogenaamde bastaardhond de meest voorkomende soort. Dit is eigenlijk gewoon een mengelmoes van allerlei soorten rashonden.

Lees ook  10 redenen waarom je nooit een pitbull moet nemen

Namen

Wat opvalt is dat we qua namen verzinnen niet altijd even origineel zijn. Wij weten bijna 100% zeker dat jouw hond of een hond de je vroeger had een van onderstaande namen heeft/had. Wist je dat je ook kunt zen aan je eigen naam of je later een kort pittig kapsel krijgt?

Lees ook  Katteneigenaar doet alsof hij sterft om te zien hoe zijn kat zou reageren, hij verwacht dit dan niet

1. Luna

2. Max

3. Bobby

4. Bo

5. Spike

6. Diesel

7. Lady

8. Bello

9. Chico

10. Dommel

11. Senna

12. Sam

13. Daisy

14. Kyra

DELEN