Bonita uit Roosendaal plaatst n0gal verdachte foto’s van zichzelf bij haar advertentie

0
12

Net zoals Marktplaats kun je ook op Facebook tegenwoordig je oude troep kwijt. Wanneer je ooit kleren hebt gekocht die je nooit draagt, kun je er misschien nog een paar tientjes voor krijgen. Maar de meeste mensen willen natuurlijk wel een beetje frisse kleding. Dus Bonita geeft aan dat ze het pakje nooit heeft aan gehad die ze te koop zet op Facebook. We zien wel vaker heerlijke advertenties op het internet.

Lees ook  Zien: Fabiola weggestuurd bij optreden Famke Louise

Heeft Bonita het pakje nooit aan gehad?

We hebben een team rechercheurs op deze zaak gegooid en na lang onderzoek hebben toch ontdenkt dat Bonita de waarheid niet spreekt. Misschien dat de foto’s van Bonita in het desbetreffende pakje er iets mee te maken hebben:

Lees ook  Prinses Alexia in The Voice Kids?

DELEN