De ‘Fieldfuck’-dames zijn er 7 jaar later erg goed 0p vooruit gegaan!

0
10

FlabberTV kwam een paar gezellige types tegen. Dames komen lekker om te fieldf*cken. Wat dat betekent? Nou, ik hoor gewoon op elkaar been rijden… Je kent ze vast nog wel. In 2012 werden 2 dames op De Dam in Amsterdam geïnterviewd en dat leverde nogal hilarische beelden op. De dames hadden niet bepaald een blad voor de mond en daardoor was het filmpje des te leuker. We zijn nu 7 jaar later, hoe zou het met ze gaan vandaag de dag?

7 jaar later

De twee dames hadden hier en daar wat tattoo’s laten zetten en een aantal piercings verspreid over het lichaam. Maar dat is een fase, toch? Hoe zou het dan nu mer ze gaan?

Lees ook  Namaakkleding is een groter probleem dan je denkt en dit is waarom

Hier zijn ze dan, jaren later:

DELEN